Infinity Scarf


Hello,

I have made somme infinity scarfs, one for myself, one for my son and two for my sisters. Here is how they turned out. For a tutorial you have gor to look here for enlish or here for germen and somme more ideas.

Greetings
SaSiBeau

Hallo,

Ik heb een paar cirkelsjaals gemaakt. Voor mezelf, mijn zoon en mijn twee zussen. Voor een tutorial moet je hier kijken. Hier en hier kan je ook kijken voor meer ideetjes.

Groetjes
SaSiBeau

4 thoughts on “Infinity Scarf

 1. Hoi SasSiBeau, ik zag je blog op de blogroll staan van de Sew Along van Zo Geknipt. Nu heb ik een vraagje aan je; Je hebt ook een WordPress blog en je hebt een foto met link van je laatste blog op de site van Zo Geknipt staan. Super leuk, wil ik ook graag voor mijn blog, maar hoe doe je dat? Kan je me helpen? Mij lukt het niet, heel frustrerend en kost veel tijd.
  Leuke blog heb je trouwens! Groetjes Creative Catoo

  Like

  • Bedankt,
   Ik heb een uitgelichte foto staan bij dit bericht. Net zoals bij de meeste van mijn berichten. Dit vind je rechts onderaan u lijstje(waar je kan zeggen welke tags u bericht heeft en zo) als je je bericht maakt. Ik hoop dat dit het is want anders zou ik het ook niet weten. Als dit het is dan mag je het altijd laten weten 😉
   Groetjes
   SaSiBeau

   Like

You're opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s