Broeken


hallo,

Deze blog gaat over broeken gaan zoals je kan lezen. Van babybroeken tot jongensbroeken en shorts. Allemaal heb ik ze zelf gemaakt. Ik heb er heel veel plezier aan gehad om patronen met stof te combineren en ja soms ook wel eens gek te doen in een patroon. Dus hier volgen de verschillende broeken. 8 in totaal met 3 verschillende maten.

Allereerst de babybroekjes. Deze zijn allemaal in maatje 62 en dienen als cadeau voor de toekomstige kleintjes die in de familie en vriendenkring geboren worden. Ik hoop alleen dat ze niet allemaal hetzelfde geslacht zijn ๐Ÿ˜‰

Ik heb verschillende stoffen opgebruikt hiervoor. Als eerste hebben we een broek gemaakt van zwarte sweater met een oranje/bruin en piraten. Dan hebben we een leger print (dikke tricot), een grijze sweater met arenden op. En dan voor de meisjes een gebreide witte stof met zwarte hartjes, een witte katoen met bloemen en een lichtroze tricot met donker roze bloemen. De boordstoffen zijn zwart, grijs, blauw en roos.
het patroon is de dalton pants uit La Maison Victor.

Dan heb ik nog de broek voor mijn zoon. Een simpele broek zonder zakken maar die gemakkelijk op en af gaat. Deze is gemaakt voor een 3 jarige die zeer smal en lang is.
De stof is een rekbare zwarte jeans en het patroon heb ik zelf getekend.

IMG_4912

En als laatste nog de short voor de oudste zoon. Zeer basic maar met net dat tikkeltje fun langs de achterkant erbij. trouwens de maat is een 128 voor mijn zoon die een 122/128 draagt. Natuurlijk veel te breed maar dat is niet erg. Kan hij lekker lang blijven dragen.
De stof is een dikke tricot. Ik heb deze uit de modecoupon gaan halen. Het patroon is de cyriel short van La Maison Victor

Hopelijk inspireert dit om zelf ook een broek te maken

Groetjes
SaSiBeau

2 thoughts on “Broeken

You're opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s